Analýza vzájomného vzťahu typu dysfágie a aspirácie a pneumónie - Chajdiak, Jozef
Analýza súboru 113 pacientov s neurologickými ochoreniami v priebehu mesiacov február až september 2009. Premenné nominálneho typu. Absolútne triedenie početnosti a celkové percentuálne triedenie početnosti.