V krajine leva - Holubec, Miroslav
Singapur je pravý mestský ostrovný štát. Je najmenším štátom v juhovýchodnej Ázii. Pôvod názvu. Podnebie. Obyvateľstvo a jazyky. Singapur - multi - národné, jazyčné a kultúrne mesto. Singapur ako parlamentná demokracia. Stravovanie, jedlá, durian. Trávenie voľného času v Singapure.