Nákladové účtovníctvo ako zdroj informácií pre tvorbu manažérskych reportov - Budinský, Michal
Ciele nákladového účtovníctva. Oblasti evidencie nákladov v podniku. Systémy evidencie nákladov. Odchýlková analýza nákladov. Druhy odchýlok. Analýza odchýlok v prípade závislosti nákladovej funkcie od času výroby.