Transylvánia - krásne a divoké srdce Rumunska - Palík, Branislav
Transylvánia - Sedmohradsko - región Rumunska. Historický prehľad. Obyvateľstvo a významné mestá. Transylvánske hrady, kláštory a kostoly. Transylvánske pohoria.