Odložená daň a jej vplyv na tiché rezervy - Tužinský, Martin
Charakterizácia odloženej dane z príjmov, identifikácia vzniku tichých rezerv vyplývajúcich z rozdielu ocenenia majetku a záväzkov v účtovnej závierke a ich reálnou hodnotou. Vplyv odloženej dane na tiché rezervy.