Fundraising neziskových organizácií - Bukovová, Sylvia, 1959-
Charakteristika fundraisingu. Fungovanie fundraisingu. Fundraisingový kolobeh. Päť aspektov, ktoré majú pre úspešný fundraising zásadný význam.