Manažment logistiky a vplyv jeho strategických faktorov na rozvoj podnikov v hutníckom priemysle - Čarnogurská, Katarína
Vybrané strategické faktory rozvoja logistiky podniku. Náklady a kvalita. Informačné systémy. Skladové hospodárstvo. Ľudský faktor. Upriamenie pozornosti na strategické faktory rozvoja logistiky podniku špecializujúceho sa na hutnícku výrobu.