Current character of international migration - Popjaková, Dagmar
Migrácia je jedným z mnohých súčasných sociálnych javov spoločnosti. Teoreticko - metodologické a empirické prístupy k migrácii. Zdroje údajov a metodológia. Medzinárodná migrácia po roku 1990. Klasifikácia krajín vo svete založená na migrácii.