Ekonomická aktivita cizinců v České republice - Kačerová, Eva
Od roku 1991 je ČR krajinou migračne ziskovou. Vývoj počtu cudzincov s povolením k pobytu v ČR v rokoch 2001-2007. Ekonomická aktivita cudzincov v ČR.