Kvalitativní požadavky v rámci režimu Solventnost II - Šimonová, Kamila
Zjednotenie európskeho poistného trhu a zvýšenie konkurencieschopnosti. Jednotné pravidlá pre dohľad nad poistným trhom. Riadiaci a kontrolný systém (System of Governance). Navýšenie kapitálových požiadaviek (Capital Add-on). Aktuárske funkcie.