How to identify the corporate responsibility functioning in the Slovak and Czech Republic - Dubcová, Gabriela, 1968-
Definícia, vedecká báza a praktická aplikácia zodpovedného podnikania. Činnosť Európskej komisie na podporu zodpovedného podnikania. Etický a ekonomický kontext. Verejná politika zodpovedného podnikania. Aktéri: verejné autority angažované v zodpovednom podnikaní a neštátni aktéri. Nástroje a aktivity zodpovedného podnikania. Závery komparatívnej analýzy pre obe analyzované krajiny. Výsledky a odporúčania pre stratégiu zodpovedného podnikania v SR a ČR.