Benchmarking - Dudáková, Nora
Benchmarking - metóda zdokonaľovania. Klasifikácia benchmarkingu. Proces benchmarkingu. Ako sa vyhnúť chybám pri benchmarkingu. Kroky úspešnej realizácie interného benchmarkingu. Výhody a limity benchmarkingu.