Prieskum marketingovej komunikácie v podnikoch cestovného ruchu na Liptove - Frianová, Viera
Marketingová komunikácia ako zdroj konkurenčnej výhody podniku. Výsledky empirického prieskumu orientovaného na marketingovú komunikáciu podnikov cestovného ruchu na Liptove. Faktory, ktoré podniky využívajú pri plánovaní, realizácii a kontrole aktivít v oblasti marketingovej komunikácie.