Nábor spojený s firemní kulturou nese ovoce - Svědínková, Olga
Firemnú kultúru spločnosti tvorí súbor spoločne uznávaných hodnôt, spôsob chovania a jednania, ktoré zasadným spôsobom ovplyvňujú celkovú klímu a energie v spoločnosti. Firemná kultúra je veľmi dôležitá pre udržanie si kľúčových ľudí v dobe ekonomickej neistoty. Proces náboru a správne definované požiadavky. Pohovory s kandidátmi, ponuka pre kandidáta musí byť reálna a férová.