Zmemy štruktúry a výsledkov hospodárenia slovenských fariem, osobitne družstiev - Šúbertová, Elena
Analýza štruktúry podnikateľských subjektov v slovenskom poľnohospodárstve. Najdôležitejšie úlohy podnikov v poľnohospodárstve. Priame a nepriame náklady. Vývojové trendy a možnosti ďalšieho rozvoja poľnohospodárstva SR.