Obchodná Due diligence ako súčasť investovania Private equity - Frič, Oto
Postavenie obchodnej Due diligence v procese hodnotenia investície. Analýza zvaná Due diligence a jej hlavné kategórie. Výstupy Due diligence a jeho možná štruktúra. Spracovanie výstupov Due diligence a súvisiace aktivity.