Mikro a malé podniky v období súčasnej globálnej krízy - Gajdová, Denisa, 1977-
Dôležité miesto mikro a malých podnikov v ekonomike. Vývoj počtu živností v roku 2008 v Slovenskej republike. Kooperácia ako jedna z možných nástrojov prežitia a podnikania. Šesť základných foriem kooperácie. Legislatívny rámec malého a stredného podnikania. Iniciatíva Small business act pre Európu.