Chcete-li loajální pracovníky, musíte se jim věnovat - Přikryl, Jan
Skúsenosti spoločnosti Oriflame v Česku. Lojálnosť má korene už v nábore pracovníkov. Veľa záleží na firemnej kultúre. Horizontálna kariéra a motivácia. Je potrebné oceniť aj tých, ktorí odchádzajú.