Testovanie linearity pre Markov-switching modely - Lenčuchová, Jana
Hamiltonov špecifický test na platnosť Markových predpokladov. Testovanie zostávajúcej nelinearity na porovnanie 2-režimového modelu s 3-režimovým modelom. Skórová funkcia.