Odměňování v době krize - Hunčík, Branislav
Vplyvom hospodárskej krízy sa zamestnávatelia snažia prehodnocovať schémy variabilného odmeňovania tak, aby lepšie prepojili výsledky firmy a úroveň odmeňovania. Cieľom zamestnávateľov je zachovať konkurencieschopnosť poskytovaných benefitov. Trendy v stratégii odmeňovania. Firmy sa viac orientujú na výkon. Úspory zasahujú aj zamestnanecké výhody. Firmy redukujú nefinančné benefity. Navyšovanie miezd v rokoch 2008, 2009 a 2010 v Česku.