Prehľad vývoja verejných financií v EÚ - Jirsáková, Jana
Vývoj verejných financií v EÚ do roku 2008. Svetová hospodárska kríza a jej vplyv na vývoj verejných financií EÚ. Procedúra nadmerného deficitu (EDP). Očakávaný vývoj verejných financií v EÚ. Cyklicky upravené saldo verejných financií (CAB).