Trendy a znalosti v modernom manažmente - Hudec, Michal
Najpoužívanejšie nástroje v manažmente. Vybrané techniky moderného manažmentu - ich charakteristika a použitie. MBWA verzus MBO. Metóda Six sigma. Išikavov diagram. 360 stupňová spätná väzba. Mentoring. Tímová perspektíva učenia. Znalosti a znalostný manažment. Postup zavádzania znalostného manažmentu.