CSR - výzva pro malé a střední podniky v ČR i v době ekonomické krize - Srpová, Jitka
Spoločenská zodpovednosť firiem (Corporate social responsibility - CSR). Problematika spoločenskej zodpovednosti a využitie potenciálu podnikateľského sektoru. Empirický výskum v ČR a aktivity v oblasti CSR. Implementácia myšlienok CSR do podnikateľskej praxe.