Plánování je konečně opět dřina - Polc, Lukáš
Finančná kríza a následná recesia priniesla poučenie, že žiadny rast nie je nekonečný a vždy nastane obdobie ochladenia. Z hľadiska ekonomického je toto ochladenie zdravé, z hľadiska ľudského môže priniesť veľké ľudské tragédie. Pre riadenie ľudských zdrojov je dôležité, aby bolo pripravené na ochladenie a plán personálnych nákladov bol realistický a uskutočniteľný.