Význam inovatívnych prístupov v IS a IT pre manažment ľudských zdrojov - Horodníková, Jana
Cieľom IS je zlepšovať výkonnosť ľudí v podnikoch prostredníctvom IT. Moderné IS a personálne oddelenia v podnikoch.