Kultúrna mobilita - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Zamestnanci, ktorí vstupujú do interakcií s príslušníkmi iných kultúr musia disponovať širokou škálou spôsobilostí, pričom za kľúčovú sa považuje jasná orientácia vo vlastnej kultúre na strane jednej a porozumenie orientačným systémom cudzích kultúr na strane druhej. Niekoľko všeobecných odporúčaní pre vysielaných zamestnancov využiteľných pri pobyte v zahraničí.