Analýza vybraných problémov outsourcingu v ozbrojených silách SR - Jirásková, Soňa
Outsourcing - jeden z inovatívnych spôsobov ako zefektívniť činnosti v inštitúciách patriacich do verejného sektora. Čiastková analýza outsourcingu realizovaného v ozbrojených silách SR. Analýza postupu interných organizačných jednotiek od prijatia rozhodnutia vyčleniť obslužnú činnosť po uzatvorenie outsourcingovej zmluvy. Poradie kritérií pri výbere outsourcingového partnera.