Komparácia podnikateľkého prostredia pre malé astredné podniky na Slovensku a v Palestínskej samospráve - Šúbertová, Elena
Výskum a analýza významu malých a stredných podnikov v globálnej ekonomike a v národnom meradle. Komparácia spoločných čŕt a rozdielov v podnikateľskom prostredí medzi MSP v Slovenskej republike a v Palestínskej samospráve. Závery teoretického a praktického výskumu.