Plánovanie - významný faktor riadenia podniku - Tóth, Miroslav, 1961-
Základné funkcie plánovania ako súčasti riadenia podniku. Prepojenia a súvislosti medzi jednotlivými prvkami zložiek podnikového systému plánovania. Podniková stratégia a praktické využitie plánovania. Prieskum o postavení plánovania v slovenských podnikoch.