Analýza konkurencieschopnosti podnikov SR a vplyv jej faktorov - Kissová, Jana, 1979-
Konkurencieschopnosť a jej definície. Prístupy k definovaniu konkurencieschopnosti - makroekonomická úroveň, mikroekonomická úroveň, firemná úroveň, definície jednotlivých autorov. Faktory ovplyvňujúce konkurencieschopnosť. Swot analýza konkurencieschopnosti slovenských podnikov.