Trendy ve financování malých a středních podniků v České republice - Režňáková, Mária
Charakteristika vymedzenia pojmu malý a stredný podnik podľa Komisie Európskej únie. Vývoj a podmienky podnikania malých a stredných podnikov v ČR. Finančné aktivity a riadenie z hľadiska manažérskych činností. Štátna podpora podnikania a perspektívy rozvoja MSP v Českej republike.