Prehľad informácií o bežnom účtovníctve a účtovnej závierke podnikateľov v roku 2009 - Šlosárová, Anna
Prehľad informácií o zmenách v bežnom účtovníctve podnikateľov v roku 2009 a v účtovnej závierke podnikateľov za rok 2009. Právna úprava. Uzavierkové práce s akcentom na osobitosti po prechode na euro. Zostavenie individuálnej účtovnej závierky pre prvé účtovné obdobie končiace sa po dni zavedenia eura.