Komunikačné stratégie finančných korporácií : antikrízový aspekt - Krajňáková, Emília
Pohľad na finančnú krízu, ktorá vytvorila priaznivé predpoklady pre hodnotenie kvality korporačných komunikácií, umožnila preveriť, nakoľko korporácie sú schopné prispôsobiť svoju informačnú politiku k nepriaznivým trhovým podmienkam.