Obsahová analýza ako vedecká metóda v personálnom marketingu - Klimentová, Lenka
Obsahová analýza - kvantitatívno-kvalitatívna analýza a jej široké použitie. Analýza informácií. Obsahová analýza ako štruktúrovaná analyticko-dokumentačná technika. Použitie obsahovej analýzy. Postup obsahovej analýzy. Personálny marketing. Nástroje personálneho marketingu. Obsahová analýza v personálnom marketingu.