Obchodovanie s CFDs - Exelová, Jana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. CFDs ako vhodný nástroj na hedging akcií v nejasných časoch, napr. ak sa ich držiteľ akcií alebo vlastník podielových listov naviazaných na určitý index či súbor akcií nechce vzdať z dôvodu daní, vyplácania dividend, vysokým výstupným poplatkom, či nevhodnej dobe na výstup.