Zlato a jeho fundamentálna analýza - König, Daniel
Fundamentálna analýza - charakteristika. Faktory vplývajúce na vývoj ceny zlata. Analýza stavu spoločností podieľajúcich sa na ťažbe, spracovaní a distribúcii zlata. Zlaté rezervy centrálnych bánk. Odhadovaný budúci vývoj ceny zlata.