Stanovenie hodnoty akcií podniku a vplyv rizika bankrotu na hodnotu podniku - Kubica, Milan, 1958-
Najpoužívanejší model ohodnocovania firiem - metóda diskontovaného cash flow (DCF). Problematika nadhodnotenia firmy. Zahrnutie rizika bankrotu do ohodnotenia firmy. Hlavné výhody a nevýhody jednotlivých metód ohodnocovania firiem.