Čistý pracovný kapitál a riadenie vzťahov so zákazníkmi podniku - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Riadenie čistého pracovného kapitálu. Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Problematika reklamácií. Odberatelia a dodávatelia. Tržby a hodnota. Vplyv zákazníka na zásoby. Manažment pohľadávok.