Ohodnocovanie na európskej a medzinárodnej úrovni - Littvová, Veronika
História a hlavné motívy vzniku medzinárodných a európskych štandardov. Európska skupina asociácií ohodnocovateľov - TEGOVA. Hlavné ciele pôsobnosti TEGOVA. Subjekty a členstvo v TEGOVA. Európske ohodnocovacie štandardy. Medzinárodné ohodnocovanie. Rada pre medzinárodné ohodnocovacie štandardy - IVSC. Medzinárodné ohodnocovacie štandardy.