Európska únia a malé podniky - Gajdová, Denisa, 1977-
Dôležitosť a význam malých podnikov ako nositeľov stability a tvorby pracovných miest. Problémy malých a stredných podnikov v čase globálnej krízy. Slovensko a aktivity zamerané na rozvoj MSP. Opatrenia Európskej únie vytvárať podnikateľské prostredie.