Ochrana spotrebiteľa v leteckej doprave - Novacká, Ľudmila, 1953-
Subjekty angažujúce sa v ochrane spotrebiteľa na medzinárodnom trhu leteckej dopravy. Základné okruhy ochrany spotrebiteľa a jej porušovanie v praxi. Rozsah sťažností cestujúcich v leteckej doprave počas obdobia 1-9/2009.