Zhodnotenie hospodárenia MSP s prostriedkami z eurofondov - Šúbertová, Elena
Formy finančnej pomoci pre malé a stredné podniky a čerpanie zo štrukturálnych fondov EÚ. Zostavovanie projektovej dokumentácie a podávanie žiadostí. Podmienky a úspešnosť získania eurofondov pre súkromný sektor. Finančné zdroje EÚ a rozvoj slovenského hospodárstva.