Biele mesto Belehrad - Grančay, Martin, 1984-2024
Srbsko, krajina zničená vojnami, sa od Miloševicovej éry výrazne zmenila. Najlepším príkladom jej dynamiky je hlavné mesto Belehrad. Paradoxy mesta, typické črty mesta.