Regionálna analýza priemyslu Slovenska podľa vybraných ukazovateľov - Vojtková, Mária, 1966-
Štatistické vyhodnotenie rozvinutosti sektora priemyslu v jednotlivých okresoch SR. Kvantitatívne porovnanie kvality priemyslu v jednotlivých regiónoch.