Význam reverznej a zelenej logistiky z pohľadu TUR - Marečková, Zuzana
Význam reverznej a zelenej logistiky. Reverzná logistika a jej zameranie na pohyb použitých výrobkov so snahou o ich opätovné využitie alebo recykláciu. Zelená logistika - zameranie sa na minimalizáciu dopadov logistických činností na životné prostredie. Ekostratégia push (tlaku). Ekostratégia pull (ťahu).