Faktory úspešnosti podniku v čase hospodárskej krízy - Misof, Josef, 1974-
Ako byť úspešný v čase recesie. Princípy, ktorých by sa podnik mal držať v čase krízy, podľa Kotlera. Kľúč k úspechu podľa D. Rigbyho - proces TOPS. Ako úspešne ťažiť v období hodpodárskej krízy podľa J. Quelcha.