Cena ako akcelerátor krízového vývoja - Morong, Stanislav
Analýza súčasného stavu vyvolaného finančnou krízou a sústredenie pozornosti odbornej a laickej verejnosti na príčiny. Analýza správania sa trhu ako celku. Nedostatok pracovných príležitostí a zníženie kúpyschopnosti obyvateľstva. Limity a impulzy trhovej ceny. Nutnosť intervencie štátu do fungovania trhu. Trh s mliekarenskou produkciou.