Podnikateľské prostredie v SR s dôrazom na administratívnu záťaž - Pacek, Martin
Zaťaženie súvisiace so vstupom do podnikania. Zaťaženie podnikania vyplývajúce z účtovnej a daňovej legislatívy. Zaťaženie podnikania vyplývajúce z pracovnoprávnej legislatívy. Zaťaženie podnikania vyplývajúce z legislatívy bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, ochrany pred požiarmi a životného prostredia. Zaťaženie podnikania súvisiace s plnením ostatných povinností. Celkové náklady plnenia administratívnych povinností.