Cloud computing-reinkarnácia gridu, alebo nová paradigma? - Hluštík, Mário
Chápanie pojmu cloud computing. Výkonná a výpočtová kapacita serverov. Využívanie schopností, ktoré so sebou cloud computing prináša. Podniková architektúra a cloud.