Trendy v projektovom riadení - Takáč, Rudolf
Spôsobilosti projektového manažéra. Trendy v oblasti techník a podporných nástrojov (SW, webové aplikácie). Neurčitosť prostredia projektov. Strategické myslenie v projektovom riadení.